Dag Bergen!

15 augustus 2024 - Wagrain, Oostenrijk

Hoi allemaal, deze blog is de laatste van deze vakantie en geschreven door mij, Nikki.

Gisteren gingen we met de bergbaan in ons dorpje weer de berg op. We zaten in een gondeltje waar je slecht doorheen kon kijken en het was er heet.

Toen we boven waren hebben we een wandeling gemaakt waarbij we onderweg vragen moesten beantwoorden. De goede antwoorden vormden een woord en als je het woord goed had dan kreeg je een klein cadeautje. Dat cadeautje was een diploma, een tekenblokje en snoepjes.

Onderweg bij de wandeling stonden her en der naast het pad speeltoestellen en er was ook een soort meer, en daar ging je met een vlot overheen.

IMG_5507IMG_5517IMG_5510IMG_5511IMG_5512IMG_6013IMG_5520IMG_6017IMG_5525

Aan het einde toen we weer naar beneden moesten ging het een beetje onweren, toen moesten we heel hard rennen om nog naar beneden te kunnen met de bergbaan.

IMG_6022

Omdat het vandaag de laatste dag is mocht ik kiezen wat we gingen doen. Ik kon kiezen uit zwemmen, weer naar boven op de berg (wat ik gekozen heb) of kanoën.

We gingen vandaag met een skilift. Zo eentje met een rijtje stoeltjes naast elkaar en die niet dicht is. Ook daar was weer een wandeling met vragen. En ook daar stonden her en der wat speeltoestellen en een vlot.

IMG_5535IMG_5539IMG_5541

Op deze berg vonden we bessenstruiken 🫐, en een frambozenstruik. En aan de bessenstruik hingen her en der wat kleine besjes. En er sprong een mini kikkertje op het pad, die hadden we een klein beetje geholpen naar een klein watertje te brengen. En we zagen een paar koeien liggen in de schaduw in het bos die lagen te luieren, het was heel grappig om te zien.

IMG_6030IMG_5536

Ohja, ben ik vergeten te zeggen, ook hier kregen we weer een klein cadeautje als je alle vragen goed had. En het cadeautje was een lolly en verder kon je kiezen uit bellenblaas of tattoo’s. Ik had gekozen tattoo’s.

Het was een hele leuke vakantie ☀️ dadelijk naar groep 5.

1. Judith:
    15 augustus 2024
    Wat een leuke vakantie hebben jullie gehad Nikki!
    Mooie fotos zeg!
    Oostenrijk is zo mooi. Leuk dat je allemaal cadeautjes kreeg. Je had zeker alle vragen goed?
    Er veel beestjes gezien he?
    Dat vinden wij ook altijd erg leuk.
    Jammer dat het jullie laatste dag is. Maar na groep 5 gaan is ook erg leuk he!
    Dat ga je vast ook weer fantastisch doen.
    Veel plezier nog daar en een veilige terugreis. 😘😘😘
  2. Familie van Bragt:
    15 augustus 2024
    Jeetje wat hebben jullie genoten. Milou heeft je wel gemist hoor Nikki. Lekker samen naar groep 5 😀 Maar is nog een stukje autorijden en daarna nog even thuis genieten!
  3. Annelies & Adrie:
    15 augustus 2024
    Hoi lieve Nikki! Het was leuk om jouw verhaal te lezen. Fijn, dat jij de laatste actieve dag mocht uitkiezen . Wel slim, om toch weer de berg op te gaan, want die zijn er thuis niet. Na 6 weken vakantie is het zeker weer heerlijk om te starten in groep 5!! Goede reis terug !! (Woensdag komen we je uit school ophalen. Misschien heb je dan nog zin om te gaan zwemmen!!) 😘😘
  4. Rinus & Lenie:
    15 augustus 2024
    Hoi Nikki, wat leuk dat jij er voor gekozen hebt om laatste blog van de vakantie te schrijven. Wat een gave dingen heb je gedaan. Gisteren met de bergbaan en vandaag de skilift naar boven. Lekker spannend hoor. Speeltoestellen, bessenstruiken, luie koeien, een mini kikkertje (had toch wel een zwemdiploma he 😊) en dan nog twee cadeautjes verdienen, dan heb je wel een leuke dag gehad hoor 😊🥰
    Fijn dat je zo’n heerlijke vakantie samen met papa en mama hebt gehad.
    Veel plezier en een fijne tijd straks in groep 5 🥰🥰

Goede thuisreis gewenst Peter, Susanne en Nikki 👋👋
  5. Marleen:
    17 augustus 2024
    Wat goed te zien en te lezen dat jullie zo genoten hebben!!
    Fijn weekend nog en alvast veel plezier en succes in groep 5 Nikki!
  6. Marleen:
    17 augustus 2024
    Wat goed te zien en te lezen dat jullie zo genoten hebben! Wat een leuke dingen hebben jullie gedaan!
    Nu nog even een lekker weekend om bij te komen van de reis en daarna weer naar school.
    Veel plezier en succes in groep 5 Nikki!😃
  7. Angelique:
    18 augustus 2024
    Wat een gave vakantie hebben jullie gehad. Mooi verslag gemaakt Nikki, supergaaf om te lezen dat jullie zoveel moois gezien hebben en actiefs gedaan hebben. Die bergen zien er erg indrukwekkend uit!
    Nu weer lekker slapen in je eigen bed en er met frisse moed tegenaan in groep 5💪