Gezellig heen en weer wiebelen
23 juli 2024 - Reutte, Oostenrijk
Vandaag was het tijd voor een echt Peter-uitje! 🙂 Ik had voorgaande jaren al een aantal keer gezocht om er een te vinden, maar steeds kwam het net niet lekker uit qua rijafstand. Maar nu wel 🤩
Dus gingen we met de auto via de romantische Straße richting de Oostenrijkse grens. De route ernaartoe was al erg leuk (tenminste als je van kastelen houdt). Zo kwamen we onder andere langs slot Neuschwanstein 🏰
Mooi om even op de foto te zetten, maar wij reden snel verder, want we waren onderweg naar…. een hangbrug 😁
Highline179 is 406 meter lang en hangt 114 meter boven de dalbodem! Dat is nog eens wat je noemt ‘a view with a trill’.
Je kunt er met een lift omhoog, maar ik had de dames zelfs zover gekregen om lekker te wandelen. Goed voor de kuiten zullen we maar zeggen. Wanneer je over de brug loopt, wiebel je gezellig heen en weer.
Ook het naastgelegen kasteel Ehrenberg was de moeite waard om even gezien te hebben, maar vooral het uitzicht is er prachtig!
Op de terugweg nog even een drankje gedaan in Füssen, een middeleeuws stadje gelegen langs de Lech.
Doe mij nog maar 10 van dit soort dagen 🤩
We sloten de dag af met pannenkoeken, maar vanaf morgen ruilen we die in voor pizza, want dan rijden we verder naar Italië 🇮🇹
Arrivederci!!

Erg mooi daar. Veel plezier xxx