Dagje Bournemouth
14 juli 2025 - Bournemouth, Verenigd Koninkrijk
Tot nu toe voelt Bournemouth een beetje als noodzakelijke tussenstop richting Frankrijk. We hadden het zo gepland, omdat het dichtbij de boot is die we geboekt hebben richting Frankrijk en we daarna nog een lange rit hebben. Dan helpt het natuurlijk niet mee dat het appartement een beetje crappy is, hoewel we onze draai er nu redelijk hebben gevonden. Misschien komt het ook wel doordat we het in Devon zo goed naar ons zin hadden, moeilijk te overtreffen…
Voor Nikki maakt het overigens niet zo heel veel uit, die huppelt overal 🙂
En het helpt natuurlijk wanneer je een goede haardag hebt!
We begonnen de ochtend met boodschappen. Altijd handig om gelijk wat voor een aantal dagen te halen, zodat we hier in Engeland niet meer naar de supermarkt hoeven.
Het was vandaag te fris om op het strand te gaan liggen, veel wind en van tijd tot tijd bewolkt. En dus gingen we na de lunch Bournemouth verkennen. Lekker dat we te voet konden en de auto even een dagje kunnen laten staan. Qua winkels is Bournemouth geen boeiende stad. Beetje vergelijkbaar met de standaard winkelstraat in Nederland.
Wel leuk was het stadspark en de pier, een beetje vergelijkbaar met die in Scheveningen.
We hadden ook nog tijd om even een klein zandkasteeltje te maken.
Benieuwd wat we morgen nog gaan doen, onze laatste (hele) dag alweer in Engeland.

Kan mama goed he.
Op naar de camping he!
Super leuk voor nikki.
Veel plezier xxxx
En zag ook een reuzenrad.
Hopelijk is jullie volgende onderkomen beter.
Goeie reis.