Journees de camping
19 juli 2025 - La Tranche-sur-Mer, Frankrijk
Na alle avonturen van de afgelopen twee weken doen we het nu bewust rustig aan. Nikki geniet vooral van de glijbanen en de stroomversnelling bij het zwembad en wij liggen lekker relaxed aan het zwembad te lezen en te puzzelen.
Nikki had afgelopen twee dagen een vriendinnetje waarmee ze wel 1000x van de waterglijbanen is geweest 🙂 Helaas was Lois er vandaag voor het laatst…. en is het weer tijd voor een nieuw vriendinnetje.
Dat puzzelen en lezen op een ligbedje is heerlijk voor een dagje, maar dan slaat bij ons toch al snel de onrust weer toe 😂
Zo heeft Peter gisteren de camping gym even getest 💪 en zijn we vanmiddag met zijn drieën het naastgelegen dorpje Tranche-sur-mer gaan verkennen.
Nikki wil liever naar het zwembad, maar als ze eenmaal op het strand is en mooie schelpen ziet, dan wordt ze helemaal enthousiast van het strand. Peter heeft dat met beachvolleybalvelden, waarvan er maar liefst 4 stonden die actief werden gebruikt! Bij goed weer een reden om binnenkort nog eens terug te gaan en hopelijk een balletje te slaan.
Susanne genoot vooral van de winkeltjes en de lekkere smoothie. Dus voor haar het liefste morgen weer een dorpje.
Tot nu toe hebben we heerlijk weer ☀️ Voor de komende twee dagen wordt echter regen voorspeld. We gaan het wel zien.
Als afsluiter nog iets wat volgens Nikki niet mag ontbreken in de blog en waar ook een foto van moest worden gemaakt. Susanne heeft gezwommen vandaag 😁 en het was best lekker ook. Wie weet….
Au revoir 👋

Nikki lijkt op de foto echt al een beetje een tiener. Wat wordt ze toch groot.
Hopelijk blijft de zon lekker schijnen.
Have fun xxx
Geniet van de zon zolang die schijnt, want de regen kan zo aan (óf over!!) waaien!
Geniet ze!🌻