Onze eerste dag in Italië

1 augustus 2021 - Campeggio Gasparina, Italië

Nou jongens, vandaag gaan we een klein beetje lachen :) geen spannende belevenissen, wel een kleine inkijk in wat ons zoal bezig heeft gehouden.

Als eerste de bedden. Ik denk dat ik toch echt niet zo extreem moeilijk ben qua bed (niet lachen Angelique!)… maar zo slecht als de matrassen hier heb ik ze nog nooit gehad. Ik had vannacht het gevoel in een hangmat te liggen, en niet zo’n beetje ook. Een super lichtgewicht matrasje wat totaal uitgeleefd was. Waar Peter stond op standje ‘ik overleef dit wel een weekje’ en op de grond was gaan liggen om het een klein beetje beter uit te houden, had ik daar dus echt geen zin in. Na een berichtje aan de receptie kwam al snel een dik grijnzende Italiaan met twee ‘echte’ matrassen op het dak van zijn golfkarretje voorbij gereden.

4035F4BE-C65A-445F-9ECA-D27C404BC5C6

Dan de boodschappen. Peter was gisterenavond nog even om een snelle boodschap gegaan voor een versnapering en wat water voor thee in de ochtend. En wat denk je? Voor de tweede keer op rij (bij de Bostalsee ook al) had hij zes 1,5l flessen PRIKwater… grrrr….

Ondanks onze moeizame start hadden we wel volop zon en spetterplezier in de ochtend. De middag en vroege avond stonden veelal in het teken van flinke hoosbuien. Tijdens een spelletje Yahtzee kwamen we op het ‘geniale’ idee om een Italiaans too good to go’tje uit te proberen. Peter en Nikki hadden namelijk wel zin in een lekker gebakje. Zo gezegd, zo gedaan… En daar stonden we rond half zeven tot onze kuiten in een plas water voor een luxe patisserie. En wat kregen we? Acht luxe gevulde croissants. Na een teleurgestelde blik van Nikki is Peter alsnog terug naar binnen gegaan voor twee gebakjes. Even slikken toen ze 5 euro per stuk bleken te kosten…. Oeps!

E05D9D56-725C-4C3C-B64F-63CFAA1678D86BBC3B02-A0CC-43DD-903F-1147641D3A1407894700-0751-4C0B-AB6E-9050DA98682C480F3A5C-C103-49C4-A28F-2D316465E1B2

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Angelique:
    1 augustus 2021
    Hahahaha! Jij bent écht wel moeilijk qua bed, en je bedpartner moet ook nogal aan wat eisen voldoen;-) Maar gelukkig regel je het ook altijd weer en komt het telkens goed. Liggen deze matrassen wel goed?
    Ai, jullie zullen je boodschappenbudget wel moeten ophogen met zulke prijzen🥴
    Hoop dat het lekker gebakje was! Hoe waren de croissants alsnog?
  2. Rinus & Lenie:
    1 augustus 2021
    Vandaag ben ik aan de beurt voor een reactie, wij genieten iedere dag van jullie blog, heerlijk om mee te lezen en beleven.
    De matrassen is een klein minpuntje hé 🤪. De gebakjes moeten wel goddelijk zijn voor die prijs. Veel plezier en we wachten de volgende blog al weer af hè.
  3. Familie van Bragt:
    2 augustus 2021
    Lekker met der loombandjes. Mooie foto. Ohhh en die gebakjes, jammie!